joi, 16 februarie 2017

Poliția Română derulează toată săptămâna operațiunea TRUCK&BUS


Politia Romana a desfasurat in aceasta saptamana acțiunea TRUCK&BUS, pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și mărfuri, în cadrul Calendarului Operaţiunilor TISPOL.

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale U.E., conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL), pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de marfă.

“Activitatea se desfăşoară în conformitate cu Planul de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (TISPOL), la care România este parte (…). În cadrul acțiunii vor fi verificate autovehiculele destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri şi cele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activitatea vizează depistarea transporturilor ilicite de mărfuri şi persoane, prevenirea conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, purtarea centurii de siguranţă, respectarea perioadelor de conducere şi de odihnă, a dimensiunilor de masă şi gabarit, deţinerea certificatului de competenţă profesională şi a documentelor de transport, a inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii de răspundere civilă”, precizează IGPR.

Pentru fixarea paletilor de marfa va recomandam chingi de 5 tone, cu latime de 5 cm, de diferite lungimi, iar pentru transporturile agabaritice va putem oferi chingi de ancorare de 8 tone, cu latime de 7,5 cm sau chinigi de ancorare de 10 tone, cu latime de 10 cm, ambele la lungimea de 12 metri.

Pentru transportul autoturismelor, pe platforma, puteti achizitiona chingi ancorare auto 3 tone, cu latime de 3,5 cm si chingi auto 5 tone, cu latime de 5 cm.

Chingile noastre sunt certificate TUV si corespund tuturor cerintelor din domeniu.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu